0172 - 507228

Categorie

De Starter op de woningmarkt Uw Aankoopmakelaar Uw eerste koopwoning Doorstromer

Doorstromer

Doorstromer

In de afgelopen jaren zijn de woning prijzen behoorlijk gedaald, inmiddels zien we eindelijk een ommekeer in de daling van de woningprijzen. Als u wilt doorstomen naar een nieuwe woning en de oude woning moet nog worden verkocht is er veel onzekerheid.....financiële onzekerheid.
Financiële onzekerheid over de verkoopprijs, maar ook wanneer de woning verkocht zal zijn.
Veel doorstromers kiezen er voor om eerst de eigen woning te verkopen, alvorens ze overgaan tot aankoop van een nieuwe woning. Maar wat doe je als de opbrengst niet toereikend is om de hypotheekschuld in te lossen van de verkochte woning?

In de praktijk onstaan veel vragen, fiscaal is er veel veranderd de afgelopen 15 jaar, zoals bijvoorbeeld de bijleenregeling (2004), beperking aftrek hypotheekrente (2013) om maar wat te noemen.

Ook de doorstromer moet een nieuwe hypotheek sluiten bij de aankoop van een andere, nieuwe woning, welke mogelijkheden biedt het aanbod van financiële producten. Kan ik mijn huidige hypotheek meenemen en tegen welke condities? Welke fiscale regels zijn voor mij van toepassing? 

Dit onderdeel is zo specifiek, dat dit van persoon tot persoon kan verschillen, een persoonlijk gesprek is dan minimaal noodzakelijk.

Goedhart Hypotheken en Verzekeringen, kan als deskundige u verder helpen, samen op zoek naar de juiste oplossing op financieel gebied, dus niet alleen voor een starter maar ook voor de doorstromer.

Vraag een oriëntatiegesprek aan, deze tijd nemen wij graag voor onze rekening. Voordat u aan ons een opdracht verstrekt weet u altijd met welke kosten u te maken krijgt, dus geen verrassingen achteraf.