0172 - 507228

Categorie

De Starter op de woningmarkt Uw Aankoopmakelaar Uw eerste koopwoning Doorstromer

Uw eerste koopwoning

Uw eerste koopwoning

Het kopen van een woonhuis is behoorlijk spannend en er dient veel geregeld te worden, het is prettig om een aantal zaken uit handen te kunnen geven aan een vakkundige adviseur die je begeleidt gedurende het hele aankoop en eventueel verkooptraject. 1 adviseur vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris. Onze Erkend Financieel adviseur kan u dan ook uitstekend begeleiden gedurende het gehele traject. (aankoop / verkoop / hypotheekaanvraag).

Je eerste woonhuis betekent ook een eerste hypotheek en deze verdient veel aandacht. Je komt als koper in aanmerking met zaken waarmee je nog nooit te maken hebt gehad. Het is voor starters namelijk een grotere uitdaging om je financieel goed voor te breiden op de woning- en hypotheekmarkt. Het is van belang dat je als aspirant koper kijkt wat maximaal haalbaar is binnen jullie financieel kunnen, Niet alleen het kunnen is beangrijk maar ook wat wil je maximaal aan woonlasten wil besteden, dit voorkomt terleurstellingen. Wij helpen je graag om je goed voor te bereiden, eventueel aankoop begeleiding, onderhandeling, controle van de stukken, zoals de leveringsakte, splitsingakte en/of erfpachtbepalingen, etc.

Voordat wij aan de slag gaan ontvangt u een uitgebreide omschrijving van onze dienstverlening en wat de kosten hiervan zijn. Onze dienstverlening betaald zichzelf in veel gevallen vaak terug, alleen al door het voeren van de onderhandeling waardoor wij in veel gevallen een lagere prijs kunnen bedingen.

De kosten van € 1.750,00 voor de aankoop is in combinatie met ons hypotheekadvies, wilt u alleen de aankoop laten begeleiden, neem dan contact met ons op. (0172 507228).