0172 - 507228

Categorie

De Starter op de woningmarkt Uw Aankoopmakelaar Uw eerste koopwoning Doorstromer

De Starter op de woningmarkt

De Starter op de woningmarkt

Starters op de woningmarkt zijn bij Goedhart Hypotheken en Verzekeringen niet alleen voordelig uit, maar ook aan het juiste adres, zij kunnen niet alleen profiteren van deskundige begeleiding bij het kopen van een woning, maar ook van deskundige begeleiding voor het vinden van de juiste financiering. Daarnaast betaald de starter een voordeliger tarief voor zijn hypotheekadvies en bemiddeling.

De aankoopbegeleiding / onderhandeling / Hypotheekadvies en -bemiddeling wordt verzorgt door Dirk Jan van Ommeren, Register Makelaar en Taxateur en Erkend hypotheekadviseur. Dirk Jan voldoet aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen, en hij heeft hierbij dan ook voldaan aan de nieuw gestelde Wft eisen. De deskundigheid is hierbij gewaarborgd.

De verzekeringen, zowel particulier- en zakelijk-, en/of levensverzekeringen wordt verzorgd door Sandra van Ommeren, ook zij voldoet aan de nieuwe vakbekwaanheidseisen.

Uw Wensen en Doelstellingen:

In ons advies wordt rekening gehouden met al uw wensen en doelstellingen. U kunt hierbij denken aan, wat gebeurt er bij overlijden en kan mijn partner blijven wonen? Is mijn pensioen toereikend om mijn lasten te kunnen blijven betalen? en nog veel meer van dergelijke vragen. Op basis van de gesprekken, de inventarisatie, de analyse zullen wij samen een sluitend advies maken, waarbij u kunt aangeven welke risico's u wilt verzekeringen en welke risico's u zelf wil dragen. Op basis van ons totaal advies zullen wij uw wakker maken van de mogelijke risico's niet alleen in bewustvorming maar op op basis van cijfers, grafieken maar vooral ook in oplossingen.

De begeleiding bij Goedhart Hypotheken en Verzekeringen houdt natuurlijk in dat we een aanpak voorstellen die op een verantwoorde wijze deuren voor je opent, de informatie moet voor u begrijkelijk worden.

Het hypotheek adviestraject:

- Oriëntatiegesprek, eerste kennismaking, korte inventarisatie, berekeningen, kosten e.d.
- Inventarissatie, verzamelen van uw gegevens, lopende verzekeringen / voorzieningen e.d.
- Klantprofiel, welke door de klant(en) is ingevuld, o.a. uw wensen en doelstellingen.
- Analyse van uw gegevens.
- Adviseren door de adviseur, belangrijk hierbij is dat de informatie begrijpelijk voor uw wordt.
- Bemiddelen van de producten, risicotoleratie / risicobereidheid.
- Bewaken van het traject, zeker bij het kopen van ee woning waarbij allerlei data's zijn vastgelegd.
- Nazorg.

Bij het klantprofiel is met name voor de adviseur van belang om er achter te komen wat de wensen en doelstellingen zijn van de klant(en). Daarnaast verschaft het klantprofiel informatie m.b.t. zijn of haar kennis en ervaring, de algemene risicobereidheid en tal van andere zaken, U vindt een klantprofiel op onze website bij downloads.